Американският сенатор Джон Барасо, представител на републиканците от Уайоминг, е

...
 Американският сенатор Джон Барасо, представител на републиканците от Уайоминг, е
Коментари Харесай

Американски сенатор изготви проект на санкции срещу Северен поток 2

 Американският сенатор Джон Барасо, представител на републиканците от Уайоминг, е напът да прокара в законопроект заканите на президента Доналд Тръмп във връзка с газопровода " Северен поток " 2. В своя уеб страница сенаторът оповестява, че е внесъл текстове за наказания против газопровода.

Барасо написа в своя профил във Фейсбук, че Русия употребява износа на природен газ, с цел да заплашва своите съдружници и партньрои. Предложението за наказания против газопровода " ще отнеме това геополитическо оръжие от Русия ", безапелационен е той.

В своето предложение сенаторът е записал, че страните от НАТО би трябвало да работят дружно, с цел да реализиран енергийна сигурност и упорства за енергийна тактика от страна на Съединени американски щати, която да помогне за осъществяването на тази цел, както и за повишение на износа на енергийни артикули от Съединени американски щати.

Реално глобите касаят физически и/или юридически лица, които вземат участие в енергиен план с съветско присъединяване, както и продажбата на енергийни технологии на Русия „ за построяването на газопроводи за експорт ”. 

Барасо, който е ръководител на комисията по околна среда към Сената, към този момент разяснява, че американският президент е " безусловно прав " да подлага на критика газопровода, когато участва на срещата на НАТО в Брюксел преди седмица.

Тогава Доналд Тръмп разгласи, че  Германия е пленник на Русия  заради зависимостта си от доставките на енергийни артикули. Той уточни, че Европа може да разчита на Съединени американски щати, с цел да диверсифицира енергийните доставки.
 
По публикацията работиха: Деляна Петкова, редактор Виктория Тошкова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР